Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Monday, 2 august 2010 | General, Neue Zürcher Zeitung

Català

Sobre la resposta a Neue Zürcher Zeitung

La resposta que apareix en "Resposta a Neue Zürcher Zeitung (III)", feta per catalans bons amics del Col·lectiu Emma residents a Suïssa, són una resposta a l'article "Katalonien geht auf Distanz zu Spanien" del passat 26 de juliol. La resposta s'ha publicat avui (la còpia en PDF la pots trobar a "Resposta a Neue Zürcher Zeitung (III)").

En aquesta resposta primer es felicita al diari per l'explicació neutral i objectiva de la manifestació del passat 10 de juliol. La resposta també explica que la supressió de les llibertats de Catalunya no va començar amb la dictadura de Franco, sinó que es remonta al 1714.

En la resposta s'explica que l'Estatut d'Autonomia retallat era un intent d'integrar Catalunya a Espanya, i que la sentència del Tribunal Constitucional ha demostrat que la realitat nacional de Catalunya no hi cap dins Espanya. També explica que la manifestació del 10 de juliol, segons diferents fonts, superava el milió de persones, i que el crit majoritari era a favor de la independència.

Felicitem a la Dolors Ferrer (l'autora de la resposta), a la comunitat catalana a Suïssa, i també a tots els catalans arreu del món que treballen per millorar la imatge de Catalunya al món. També ens felicitem (i no és la primera vegada) perquè NZZ i la premsa suïssa es faci ressò de respostes o comentaris als seus articles.


Very bad Bad Good Very good Excellent
carregant Loading
Lectures 2009 visits   Send post Send


Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Col·lectiu Emma is a network of Catalans and non-Catalans living in different countries who have made it their job to track and review news reports about Catalonia in the international media. Our goal is to ensure that the world's public opinion gets a fair picture of the country's reality today and in history.

We aim to be recognized as a trustworthy source of information and ideas about Catalonia from a Catalan point of view.
[More info]

quadre Traductor


quadre Newsletter

If you wish to receive our headlines by email, please subscribe.

E-mail

 
legal terms
In accordance with Law 34/2002, dated 11 July, regarding information services and electronic commerce and Law 15/1999, dated 13 December, regarding the protection of personal data, we inform you that if you don’t wish to receive our newsletter anymore, you can unsubscribe from our database by filling out this form:
quadre Hosted by

      Xarxa Digital Catalana

Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia