Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Monday, 8 february 2010 | Minuto Digital

Català

La caverna contraataca

Des del Col·lectiu Emma no seguim amb especial atenció la premsa espanyola, però ens sembla interessant mostrar el tractament que fan de la carta de Toni Strubell (denunciant la pervivència del feixisme a Espanya) els diaris digitals Libertad Digital y Minuto Digital. Articles tendenciosos i esbiaxats com a reacció a que es qüestionin símbols franquistes: ull amb tocar el franquisme, que ve la caverna.

 
Aprofitem per aclarir (arran de la difusió de la carta a l'E-notícies) que aquesta és una iniciativa personal de Toni Strubell i que el Col·lectiu Emma només en fa difusió, apart de subscriure íntegrament el contingut de la carta. Igualment volem felicitar al Sr. Strubell i a la Comissió de la Dignitat per la seva incansable tasca que estan duent a terme.
 
Per últim, recordar que des del Col·lectiu Emma, apart de respondre a informacions esbiaxades publicades a la premsa interncional, ens volem fer ressò d'altres iniciatves que tinguin objectiu, com aquest article de Toni Strubell, la resposta de ciutadans catalans al diari suís Die Tageszeitung o la campanya Freedom.cat de fa uns mesos.


Very bad Bad Good Very good Excellent
carregant Loading
Lectures 1726 visits   Send post Send


Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Col·lectiu Emma is a network of Catalans and non-Catalans living in different countries who have made it their job to track and review news reports about Catalonia in the international media. Our goal is to ensure that the world's public opinion gets a fair picture of the country's reality today and in history.

We aim to be recognized as a trustworthy source of information and ideas about Catalonia from a Catalan point of view.
[More info]

quadre Traductor


quadre Newsletter

If you wish to receive our headlines by email, please subscribe.

E-mail

 
legal terms
In accordance with Law 34/2002, dated 11 July, regarding information services and electronic commerce and Law 15/1999, dated 13 December, regarding the protection of personal data, we inform you that if you don’t wish to receive our newsletter anymore, you can unsubscribe from our database by filling out this form:
quadre Hosted by

      Xarxa Digital Catalana

Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia