Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Wednesday, 4 november 2009 | Neue Zürcher Zeitung

Català

Resposta pública a Neue Zürcher Zeitung (en català) (II)

Apreciats senyors:

En relació al seu article "Unterwegs zum Stierkampf-freien Spanien", publicat l'1 de novembre del 2009, voldríem fer les següents puntualitzacions:

 
La festa del braus, també anomenada a Espanya “festa nacional”, és una de les més conegudes tradicions espanyoles, però de cap manera podem considerar-la una tradició de Catalunya, on no està arrelada entre la població ni gaudeix de gaire suport. Es tracta d'un espectacle sagnant i desagradable per a qualsevol persona amb un minim de sensibilitat, i per això ens enorgullim que els catalans siguin capdavanters dins l’estat espanyol en la lluita per la seva prohibició.

En qualsevol cas, agraïm el tractament que NZZ ha donat a la qüestió, que ens sembla molt més equilibrat que altres informacions aparegudes a la premsa estrangera i que ens vam veure obligats a rectificar.

El Col·lectiu Emma som un grup de catalans que volem que el món ens conegui com som, no com diuen que som. Per això volem respondre a visions esbiaixades que es donin sobre els catalans a la premsa internacional.


Very bad Bad Good Very good Excellent
carregant Loading
Lectures 2020 visits   Send post Send


Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia

Col·lectiu Emma is a network of Catalans and non-Catalans living in different countries who have made it their job to track and review news reports about Catalonia in the international media. Our goal is to ensure that the world's public opinion gets a fair picture of the country's reality today and in history.

We aim to be recognized as a trustworthy source of information and ideas about Catalonia from a Catalan point of view.
[More info]

quadre Traductor


quadre Newsletter

If you wish to receive our headlines by email, please subscribe.

E-mail

 
legal terms
In accordance with Law 34/2002, dated 11 July, regarding information services and electronic commerce and Law 15/1999, dated 13 December, regarding the protection of personal data, we inform you that if you don’t wish to receive our newsletter anymore, you can unsubscribe from our database by filling out this form:
quadre Hosted by

      Xarxa Digital Catalana

Col·lectiu Emma - Explaining Catalonia